KIES-Gescheiden Opvoeden

Gespreksgroep voor ouders over omgaan met gescheiden opvoeden.

Een scheiding is een stressvolle aangelegenheid, zeker als er kinderen zijn. Vrijwel alle ouders willen het zo goed mogelijk regelen, zodat de kinderen en zo min mogelijk last van krijgen. Maar dat is nog niet zo eenvoudig. Want als de scheiding eenmaal een feit is, is de opvoeding een gedeelde verantwoordelijkheid.

Voor kinderen is het het beste wanneer ouders hier op een goede, volwassen manier mee kunnen omgaan. Veel ouders kunnen daar wel wat hulp bij gebruiken. Vorkmeer helpt daarom ouders in deze situatie en maakt hierbij gebruik van de bewezen succesvolle methodiek KIES , wat staat voor Kind In Echtscheidings-Situatie.

Het aanbod

In de gespreksgroep KIES-Gescheiden Opvoeden komt aan de orde wat je als ouder zoal kunt tegengekomen, wanneer je gescheiden opvoedt. Onder deskundige begeleiding bespreken gescheiden ouders hun eigen ervaringen, vragen en zorgen. De gespreksgroep KIES-Gescheiden Opvoeden komt drie keer bij elkaar.

Wilt u meer informatie over de gespreksgroep KIES-Gescheiden Opvoeden of wilt u zich direct aanmelden? Bel dan met Vorkmeer op telefoonnummer (077) 307 73 50 of stuur een bericht via het contactformulier.
Meer informatie over de methode vindt u op de website van de methodiek KIES .

Vorkmeer biedt daarnaast ook individuele begeleiding bij een echtscheiding.