Vacatures

Vacature Opbouwwerker

Je kunt op deze vacature solliciteren tot en met 21 november. De sollicitatiegesprekken zullen in week 48 gehouden worden. Meer informatie over de vacature, klik op onderstaande link

vacature opbouwwerker

 

Vrijwilligersvacatures

Vrijwilligers zijn onmisbaar als het gaat om de leefbaarheid van de gemeenschap. Vrijwilligers maken zaken mogelijk die anders niet gerealiseerd kunnen worden. En als vrijwilliger ben je zelf zinvol bezig, ontwikkel je jezelf en ontmoet je nieuwe mensen. Regelmatig zoekt Vorkmeer dan ook naar vrijwilligers. Op dit moment zoeken we Taalcoaches voor Peel en Maas. Zie Vrijwilligersvacature_taalcoach.

Stagelopen bij Vorkmeer
Vorkmeer weet hoe belangrijk het is dat studenten de mogelijkheid krijgen in de praktijk te leren en werkervaring op te doen. Daarom hebben wij het hele jaar door mogelijkheden voor snuffelstages, blokstages, jaarstages en afstudeerprojecten. En door het brede werkgebied zijn er veel mogelijkheden die passen binnen de opleidings- en stageleerdoelen van verschillende opleidingen:

  • Mbo-opleiding sociaal werk, zoals MMZ, PBSD, SCW, SPW
  • Hbo Social Work, zoals MWD, SPH, CMV
  • Hbo Pedagogiek
  • Hbo Toegepaste Gerontologie
  • Hbo Communicatie / Marketing
  • Hbo Facility Management

Als stagiair bij Vorkmeer krijg je ruim de gelegenheid om je te bekwamen in de gewenste competenties en leer je de verantwoordelijkheden te dragen die passen bij een professional in opleiding. Er zijn diverse stagemogelijkheden en opdrachten.

Volg jij één van deze studies en ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplaats? Neem voor meer informatie contact op met Corrie Gaal, stagecoördinator van Vorkmeer. Zij is bereikbaar via (077) 307 73 50 of 06 – 26 84 15 07.