Omgaan met geld

Individuele ondersteuning om uw financiële situatie op orde te krijgen.

Het lijkt heel vanzelfsprekend, omgaan met geld. Je hebt een bepaald inkomen, vaste lasten en kleine en grote uitgaven. Toch is het soms niet makkelijk om grip te houden op je geld. Daarom kan Vorkmeer u helpen met informatie, tips en hulpmiddelen. Want inzicht in uw financiën helpt u te voorkomen dat er financiële problemen ontstaan.

Vorkmeer helpt u hier graag mee. Bijvoorbeeld door persoonlijk advies en ondersteuning van een deskundige vrijwilliger die u mee helpt uw financiële situatie weer in kaart te krijgen. U wordt geholpen bij het ordenen van de papieren, met ondersteuning bij vragen over de belastingen en het met controleren van alle toeslagen. Als het nodig is, helpen we bij het maken van afspraken over betalingsregelingen en kunnen we ondersteunen bij het aanvragen van hulp van een schuldhulpverlener.

Wilt u meer informatie over hoe Vorkmeer u kan ondersteunen om beter met geld om te gaan? Bel dan met de Wegwijzer op telefoonnummer (077) 308 25 65 of stuur een bericht via het contactformulier .