Omgaan met geld

Individuele ondersteuning om je financiële situatie op orde te krijgen.

Het lijkt heel vanzelfsprekend, omgaan met geld. Je hebt een bepaald inkomen, vaste lasten en kleine en grote uitgaven. Toch is het soms niet makkelijk om grip te houden op je geld. Daarom kan Vorkmeer je helpen met informatie, tips en hulpmiddelen. Want inzicht in je financiën helpt je te voorkomen dat er financiële problemen ontstaan.

Wat kan Vorkmeer voor je betekenen?
Een deskundige vrijwilliger geeft je persoonlijk advies en ondersteuning en helpt je mee je financiële situatie in kaart te brengen. Je krijgt hulp bij het ordenen van de papieren, bij het beantwoorden van vragen over de belastingen en bij het controleren van alle toeslagen. Als het nodig is, helpen we jou bij het maken van afspraken over betalingsregelingen en kunnen we je ondersteunen bij het aanvragen van hulp door een schuldhulpverlener.

Denk je dat wij je kunnen helpen? Of wil je meer informatie? Bel dan met de Wegwijzer op telefoonnummer (077) 307 7350. Je kunt ons ook een email sturen.

Daarnaast hebben wij iedere ochtend een open inloopspreekuur van 08.30u – 12.00uur in het Huis van de Gemeente, Wilhelminaplein 1 in Panningen.