Training Jongere in Eigen Kracht

Assertiviteitstraining voor jongeren van 12 tot 16 jaar om voor zichzelf op te komen.

Opgroeien is niet altijd even makkelijk, zeker in de puberteit. Dat kan een jongere behoorlijk uit evenwicht brengen. Om op weg naar volwassenheid weer in balans te komen is zelfvertrouwen nodig. Dat komt niet altijd vanzelf. Daarbij is de druk van anderen groot, zijn er veel verleidingen en is de invloed van internet en social media groot, waardoor het maken van keuzes lastig kan zijn.

In de trainingen Eigen Kracht van Vorkmeer leren jongeren om voor zichzelf op te komen, om voor een groep te praten en om negatieve gedachten om te buigen. Ze leren belangrijke vaardigheden én vinden herkenning bij elkaar.

In deze bijeenkomsten combineren de mensen van Vorkmeer het beste van bewezen methodieken. Én ze staan stil bij het denken, voelen en doen. De combinatie van deze drie maakt verandering mogelijk.

Het aanbod

De Training Jongere in Eigen Kracht is bedoeld voor jongeren op de middelbare school tussen de 12 en 16 jaar. Een groep bestaat uit maximaal twaalf jongeren. De training is opgebouwd uit zes tot acht bijeenkomsten van één tot anderhalf uur.

Wil je meer informatie over de Training Jongere in Eigen Kracht, of wil je je al meteen aanmelden? Bent u als ouder geïnteresseerd of wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden? Bel dan met Vorkmeer op telefoonnummer (077) 307 73 50 of stuur een bericht via het contactformulier.