Training Weerbaarheid en assertiviteit voor jongvolwassenen

Assertiviteitstraining voor jongeren van 16 tot 23 jaar om voor zichzelf op te komen.

Opgroeien is niet altijd even makkelijk, zeker als jongvolwassene. Er wordt al heel wat van je verwacht en dat kan je behoorlijk uit evenwicht brengen. Om op weg naar volwassenheid weer in balans te komen is zelfvertrouwen nodig. Dat komt niet altijd vanzelf. Daarbij is de druk van anderen groot, zijn er veel verleidingen en is de invloed van internet en social media groot, waardoor het maken van keuzes lastig kan zijn.

In de training Weerbaarheid en assertiviteit van Vorkmeer leer je voor zichzelf op te komen, om voor een groep te praten en om negatieve gedachten om te buigen. Je leert belangrijke vaardigheden én vindt herkenning bij elkaar.

In deze bijeenkomsten combineren de mensen van Vorkmeer het beste van bewezen methodieken. Én ze staan stil bij het denken, voelen en doen. De combinatie van deze drie maakt verandering mogelijk.

Het aanbod

De Training Weerbaarheid en assertiviteit voor jongvolwassenen is bedoeld voor jongvolwassenen tussen de 16 en 23 jaar. Een groep bestaat uit maximaal twaalf deelnemers. De training is opgebouwd uit zes tot acht bijeenkomsten van één tot anderhalf uur.

Wil je meer informatie over de training Weerbaarheid en assertiviteit voor jongvolwassenen, of wil je je al meteen aanmelden? Bent u als ouder geïnteresseerd of wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden? Bel dan met Vorkmeer op telefoonnummer (077) 307 73 50 of stuur een bericht via het contactformulier.