Training Weerbaarheid en assertiviteit voor volwassenen

Assertiviteitstraining voor volwassenen om voor zichzelf op te komen.

In onze steeds complexere samenleving wordt er steeds meer van ons verwacht. De overheid laat steeds meer taken aan burgers zelf over en er wordt van uitgegaan dat je als volwassene je eigen boontjes maar moet doppen. Daarvoor moet je sterk in de schoenen staan en dat komt niet altijd vanzelf. Daarbij is de druk van buitenaf soms groot en zijn er veel verleidingen, waar je niet altijd even makkelijk weerstand tegen kunt bieden. Daardoor kan het lastig zijn de juiste keuzes te maken.

In de Training Weerbaarheid en assertiviteit voor volwassenen leert u voor zichzelf op te komen, om voor een groep te praten en om negatieve gedachten om te buigen. U leert belangrijke vaardigheden én vindt herkenning bij elkaar.

In deze bijeenkomsten combineren de mensen van Vorkmeer het beste van bewezen methodieken. Én ze staan stil bij het denken, voelen en doen. De combinatie van deze drie maakt verandering mogelijk.


Het aanbod

De Training Weerbaarheid en assertiviteit voor volwassenen is bedoeld voor volwassenen vanaf 23 jaar. Een groep bestaat uit maximaal twaalf deelnemers. De training is opgebouwd uit zes tot acht bijeenkomsten van één tot anderhalf uur.

Wilt u meer informatie over de training Weerbaarheid en assertiviteit voor volwassenen, of wilt u zich al meteen aanmelden? Bel dan met Vorkmeer op telefoonnummer (077) 307 73 50 of stuur een mail naar veerkracht@vorkmeer.nl.