Jongerenwerk

Het jongerenwerk is er voor alle jongeren van 10 tot 24 jaar. Waar jongeren zijn, zijn wij.

Je vindt ons dus op scholen, bij verenigingen of gewoon bij jou in de straat. Ook bezoeken wij de keten waar we jullie ondersteunen om je keet verantwoord en veilig te houden.

Als jongere ben je iedere dag bezig om stappen te zetten richting volwassenheid. Je gaat naar school, hebt een bijbaantje en je onderneemt allerlei activiteiten in je vrije tijd. Hierdoor leer je je eigen weg te vinden binnen je buurt, je dorp, je gemeente of zelfs binnen Nederland of de hele wereld.

Je hebt dan hopelijk  veel steun aan familie, vrienden, collega’s of  klasgenoten.

Maar soms heb je vragen waar deze mensen je misschien niet bij kunnen helpen. Dit kan van alles zijn. Denk aan vragen over  jouw talenten, school, stage of je werk (bijbaantje). Misschien wil je iets organiseren.  Of je heb informatie en advies nodig over onderwerpen als financiën, alcohol en drugs, seksualiteit of vrijetijdsbesteding. Wij van  jongerenwerk zijn er dan voor jou!

Ook zijn we er wanneer het je allemaal even tegenzit. Misschien loop je al geruime tijd rond met zorgen over een vriend of over je ouders. Gaat het op school niet lekker omdat er iets in je privésituatie speelt. Of wil je gewoon een keer je hart luchten, iets van je af praten.

We bieden altijd een luisterend oor en oordelen niet. Wij staan naast je en als je het  fijn vindt kunnen wij je ondersteunen of samen met jou  zoeken naar een geschikt iemand die je helpt bij jouw specifieke uitdaging.

Wij zijn er niet alleen voor jongeren maar ook voor jullie ouders, buurtbewoners, verenigingen en ondernemers die vragen hebben met betrekking tot jeugd en jongeren.

Wat je vraag ook is, je kunt dus altijd bij ons terecht. Je kunt ons rechtstreeks bellen, appen of mailen.

Ahmet Almis

T: 06-82255948
E: a.almis@vorkmeer.nl

Of bel met Vorkmeer op telefoonnummer (077) 307 73 50.