Stoppen huiselijk geweld

Hulpverlening voor slachtoffer en dader.

Huiselijk geweld komt vaker voor dan we denken. Dit geweld kan lichamelijk, psychisch of seksueel zijn en wordt gepleegd door iemand uit de huiselijke kring van het slachtoffer. Denk hierbij aan de partner, ex-partner, gezins- of familieleden, huisvrienden of verzorgers. Vaak wordt het lang verborgen gehouden, omdat het slachtoffer of de omgeving zich geen raad weet. Ook schaamte speelt een grote rol.

Huiselijk geweld moet gestopt worden. Daarom biedt Vorkmeer hulpverlening aan iedereen die slachtoffer is van huiselijk geweld, of dader. Dit doen we in de vorm van een luisterend oor, een steuntje in de rug, inzicht, tips en advies. U kunt rekenen op vertrouwelijke hulp van professionele medewerkers die zijn opgeleid om mensen met dit soort problemen te helpen.

Samen met u kijken wij hoe u het beste geholpen kunt worden en bemiddelen we indien nodig. Het doel is om de situatie op te lossen en in de toekomst te voorkomen.

Wilt u meer informatie over onze hulpverlening bij huiselijk geweld of heeft u een concrete vraag? Bel dan met de Wegwijzer op telefoonnummer (077) 308 26 65, stuur een bericht via het contactformulier  of neem contact op met een van de maatschappelijk werkers.