Spelgroep Eigen Kracht

Assertiviteitstraining voor kinderen van 6 tot 8 jaar om voor zichzelf op te komen.

Opgroeien is niet altijd even makkelijk en dat kan een kind behoorlijk uit evenwicht brengen. Om op weg naar volwassenheid weer in balans te komen is zelfvertrouwen nodig. Dat komt niet altijd vanzelf. Daarbij is het soms lastig wennen op school, kan de druk van anderen al erg groot zijn en is het niet altijd eenvoudig om vriendjes en vriendinnetjes te vinden met wie het fijn spelen is.

In de Spelgroep Eigen Kracht van Vorkmeer leren kinderen om voor zichzelf op te komen, om voor een groep te praten en om negatieve gedachten om te buigen. Ze leren belangrijke vaardigheden én vinden herkenning bij elkaar.

In deze bijeenkomsten combineren de mensen van Vorkmeer het beste van bewezen methodieken. Én ze staan stil bij het denken, voelen en doen. De combinatie van deze drie maakt verandering mogelijk.

Het aanbod

De Spelgroep Eigen Kracht is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar, vanaf groep 3. Een groep bestaat uit maximaal twaalf kinderen. De cursus is opgebouwd uit zes tot acht bijeenkomsten van één tot anderhalf uur.

Wilt u meer informatie over de Spelgroep Eigen Kracht of uw kind direct aanmelden? Neem dan contact op met een van de trainers van Vorkmeer.