Weerbaarheid & sociale vaardigheden

Individuele ondersteuning of in groepen voor inwoners van verschillende leeftijden.

We leven in een steeds complexere maatschappij waarin de ontwikkelingen steeds sneller gaan. Om ons hierin staande te kunnen houden, hebben we anderen nodig en moeten we samen leven. Maar wat nu als dat moeilijk is en u zelf de oplossing niet kunt vinden?

Heeft u het idee dat u te veel voor anderen doet of voelt u zich te afhankelijk van de mening van anderen? Wordt u geregeld niet begrepen door anderen of heeft u snel onenigheid? Vindt u het moeilijk voor uzelf op te komen of durft u uw mening vaak niet te geven? Zou u het graag anders willen doen, maar weet u niet hoe of waar te beginnen? Vorkmeer helpt u vooruit!

Vorkmeer biedt ondersteuning en hulp voor inwoners die weerbaarder willen zijn of die hun sociale vaardigheden willen ontwikkelen. Dat kan op groepsniveau, met leeftijdsgenoten. Er zijn assertiviteitstrainingen voor jonge kinderen, schoolkinderen, jongeren, jongvolwassenen en volwassenen.

Het is ook mogelijk om individuele ondersteuning te krijgen op dit gebied. Zie het overzicht rechts onder Activiteit en training. Wilt u meer informatie? Bel dan met Vorkmeer op telefoonnummer (077) 307 37 50 of stuur een e-mailbericht .